1193

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198
Dasawarsa: 1180-an  1190-an  1200-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1193 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1193&oldid=808468"