1189

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194
Dasawarsa: 1170-an  1180-an  1190-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1189 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1189&oldid=808464"