1180

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185
Dasawarsa: 1170-an  1180-an  1190-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1180 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1180&oldid=808455"