1165

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170
Dasawarsa: 1150-an  1160-an  1170-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1165 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Réferènsi[sunting | Owah sumber]

  1. ^ "The Meccan Revelations". 1900-1999. http://www.wdl.org/en/item/7437/. Retrieved 2013-07-15.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1165&oldid=865186"