1109

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114
Dasawarsa: 1090-an  1100-an  1110-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1109 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1109&oldid=808374"