1092

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097
Dasawarsa: 1080-an  1090-an  1100-an
Abad: kaping-10  kaping-11  kaping-12
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1092 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1092&oldid=809615"