Štruklji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Struklji, sajian tradisional Slowén

Štruklji minangka panganan tradisional Slowén, dumadi saka adonan lan macem-macem jinis pengisian. Pasugatan kasebut dumadi saka bentuk gulungan, sing bisa dimasak utawa dibakar, lan bisa uga ana jinis sing akeh. Štrukljitradisional dilestarekake kanggo acara khusus, nanging saiki dadi salah sawijining masakan saben dinten paling misuwur ing omah ing saindenging Slowén.[1] Iki ana gandhengane karo Zagorski Štrukli, panganan tradisional Kroasia.[2]

Kapustakan[besut | besut sumber]

  1. "Štruklji". Dibukak ing 31 May 2013.
  2. Bogataj, Janez (2007). Okusiti Slovenijo. Ljubljana: Darila Rokus.