Ènak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Truffle Périgord ireng
Daging sapi Kobe
Kaviar Ossetra Iran liar
Ubur-ubur sing bisa dipangan disiyapake nganggo minyak wijen lan saus cabai

Panganan sing enak biasane nuduhake panganan sing langka utawa larang sing dianggep penting banget, canggih utawa khas, ing budaya sing diwenehake. Ora preduli karo pilihan lokal, label kaya biasane nyebar ing saindenging wilayah. Asring iki amarga rasa utawa ciri sing mirunggan utawa amarga langka utawa larang regane dibandhingake karo panganan pokok .