Yudikatif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Yudikatif utawa lembaga peradilan, kuwi pérangan saka cawang kakuwasan sing dumadi saka hakim, jeksa lan magistrat lan pejabat liyané sing dadi intiné lembaga peradilan, sing tugasé njejegaké hukum utawa undhang-undhang.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yudikatif&oldid=864638"