Wulu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambaran rong ler wulu.

Bulu iku sawijining struktur epidermis sing mbentuk panutup njaba, contoné ing kéwan manuk. Wulu iku siji ciri utama sing mbédakaké Kelas Aves saka kelas liyané.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wulu&oldid=822190"