Epidermis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Epidermis wonten ing biologi ateges jaringan sel-sel pelindung ing lapisan paling njaba. Epidermis dados bagian kulit ing kewan, lan manungsa. Wonten ing wit-witan, epidermis inggih menika lapisan sel-sel paling njaba wonten ing oyot, gagang, godhong, lan organ sanesipun.


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Epidermis&oldid=834789"