Wright kakang-adhi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Orville Wright

Photo: 1903
Lair 19 Agustus 1871
Dayton, Ohio
Tilar donya 30 Januari 1948 (umur 76)
Dayton, Ohio
Pagawéyan printer/publisher, bicycle retailer/manufacturer, airplane inventor/manufacturer, pilot trainer
Garwa None
Tapak asma
Wilbur Wright

Photo: 1903
Lair 16 April 1867
Millville, Indiana
Tilar donya 30 Mei 1912 (umur 45)
Dayton, Ohio
Pagawéyan printer/editor, bicycle retailer/manufacturer, airplane inventor/manufacturer, pilot trainer
Garwa None
Tapak asma

Wright Kakang Adhi yakuwi kakang adhi, Orville Wright (19 Agustus 1871 - 30 Januari 1948) lan Wilbur Wright (16 April 1867 - 30 Mei 1912), sacara umum diregani marga desain lan rancangan efektif montor mabur kapisan. Saliyané kuwi kakang adhi iku nyiptaaké montor mabur kang bisa dikendalèaké pisanan nggunaaké mesin kang luwih abot tinimbang udara.

Penerbangan Pertama Wright Bersaudara

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wright_kakang-adhi&oldid=812312"