Weton, Rembang, Rembang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Weton

Peta lokasi Désa Weton
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Rembang
Kecamatan Rembang
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Weton iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Rembang, Kabupatèn Rembang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]