Wejherowo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wejherowo
POL Wejherowo COA.svg
Lambang Wejherowo
POL Wejherowo map.svg
Lokasi Wejherowo
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania
Jembar: 25,65 km²
Pedunung: 45.170 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GWE
Alamat
balé kutha:
pl. Wejhera 8
84-200 Wejherowo
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Krzysztof Hildebrandt

Wejherowo (Jerman Neustadt in Westpreußen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 45.170 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wejherowo&oldid=818086"