Volkan Demirel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Volkan Demirel mawa sragam Chealsea.

Volkan Demirel (tegesé "Gunung Geni Tangan Wesi") (lair tanggal 27 Oktober 1981 ing İstanbul, Turki) iku sawijining panjaga gawang Turki sing saiki main kanggo klub Fenerbahçe lan Tim nasional bal-balan Turki. Volkan iku dhuwuré 1,91 mèter. Volkan olèh kartu abang nalika pertandhingan ing Euro 2008 nglawan Céko.


 
Tim nasional bal-balan Turki Euro 2008
Gendéra Turki

1 Rüstü · 2 Servet · 3 Hakan · 4 Gökhan · 5 Emre Belözoğlu · 6 Mehmet · 7 Aurélio · 8 Nihat · 9 Semih · 10 Gökdeniz · 11 Tümer · 12 Tolga · 13 Emre Güngör · 14 Arda · 15 Emre Aşık · 16 Uğur · 17 Tuncay · 18 Kazım Kazım · 19 Ayhan · 20 Sabri · 21 Mevlüt · 22 Hamit Altıntop · 23 Volkan · Coach: Fatih Terim

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Volkan_Demirel&oldid=814937"