Universitas Katulik Sacro Cuore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Universitas Katulik Sacro Cuore
Chiostro Unicatt.jpg
Jinis Swasta
Rèktor Lorenzo Ornaghi
Lokasi Milan, Italia
Situs wèb www.unicattolica.it

Universitas Katulik Sacro Cuore (Università Cattolica del Sacro Cuore, UCSC) iku sawijining universitas swasta Katulik sing diadegaké ing taun 1921. Kampus utama dumunung ing Milan, Italia lan kampus satelit ing Brescia, Piacenza, Cremona, Roma, lan Campobasso. UCSC arupa universitas swasta gedhé ing Éropah.

Organisasi[sunting | sunting sumber]

Facultas[sunting | sunting sumber]

  • Fakultas Pertanian, Piacenza-Cremona (1951)
  • Fakultas Seni lan filsafat (1923)
  • Fakultas èlu Banking, Finance lnd Asuransi (1990)
  • Fakultas Ékpnomi (1947)
  • Fakultas Ékpnomi, Piacenza-Cremona (1990)
  • Fakultas Pendhidhikan (1936)
  • Fakultas Hukum (1923)
  • Fakultas Hukum, Piacenza-Cremona (1995)
  • Fakultas Matématika, Fisika lan Natural Sciences, Brescia (1968)
  • Fakultas Kedhokteran, Roma (1958)
  • Fakultas Ilmu basa lan Sastra manca (1968)
  • Fakultas Èlmu Pulitik (1926)
  • Fakultas Psikologi (1999)
  • Fakultas Sosiologi (2001)

Paska sarjana[sunting | sunting sumber]

  • ALMED (2002)
  • ALTIS (2005)
  • ASA (2008)
  • ASAG (2000)
  • ASERI (1995)
  • SMEA (1984)
  • ALTEMS (2008)

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]