Uetersen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Koordinat: 53°41′N, 9°40′E

Lambang Peta
Lambang Dessau Lokasi Uetersen ing Jerman
Dhata dhasar
Bundesland: Schleswig-Holstein
Status: Stadt
Dhuwur: 1-18 m sadhuwuré NN
Jembar: 11,43 km²
Pedunung: 17.865 (31 Desember 2006)
Kapadhetan pedunung: 1563 jiwa per km²
Kodhe pos: 25436
Kodhe wilayah: 04122
Nomor pelat kendaran motor: PI
Alamat balé kutha: Wassermühlenstr. 7
25436 Uetersen
Situs wèb resmi: www.Uetersen.de
Alamat e-mail:
Wali kutha: Wolfgang Wiech
Museum Uetersen

Uetersen (IPA: [ˈyːtɐzən]) iku sawijining désa ing kidul-wétané Jerman, saantarané Elmshorn lan Pinneberg. Ing taun 2006 désa iki pedhunungé ana 17.865 jiwa.


Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Uetersen&oldid=813713"