Udayana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Udayana utawa asma jangkep yaiku Dharmmodayana Warmadewa yaiku panjenengané raja panguasa pulo Bali saka wangsa Warmadewa. Permaisurié iku panjenengané putri saka Jawa kanthi asma Mahendradatta, utawa misuwur kanthi asma Gunapriya Dharmapatni.

Putra[sunting | sunting sumber]

Universitas Udayana yaiku salah sijiné perguruan tinngi negeri kang ana ing Bali lan madeg wiwit tanggal 29 September 1962 ing Bali, .

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Willard A. Hanna (2004). Bali Chronicles. Hlm. 24. Periplus, Singapore. ISBN 079460272X.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Udayana&oldid=830995"