Trowongan Al Shindagha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Trowongan Al Shindagha (Ing Basa Arab: نفق الشندغة) iku salah sijiné trowongan kang ana ing tlatah Dubai, Uni Emirat Arab. Wujud lan tatanan kang dumunung ana ing ngisor Teluk Dubai kanggo ngubungake Deira lan Al Shindagha. Trowongan Al Shindagha ndhuwèni jalur kang ana ing ngisor segara, minangka salah salah sijiné trowongan kang ana ing ngisor segara ing tlatah Teluk Dubai. Trowongan iki ndhuwèni 4 jalur, 2 jalur kanthi arah kang bèda.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]