Toyota Camry

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Toyot Camry Sportivo

Toyota Camry generasi kang kaping loro yaiku XV30 wis digawé kanthi méwah. [1] Mobil iki nduwéni akéh fitur lan kualitas kang apik saéngga énak yèn dianggo.[1] Ing bagéyan kabin isine interior kang mewah kayata material kulit lan aksen wood panel. [1]Bagéyan kabin iki nduwé alat peredam kang bisa ncegah mlebuné swara saka njaba.[1] Sanajan disetel ora kanggo driver’s car, Toyota Camry énak yèn disopir.[1] Tanggepan transmisi manual utawa otomatis kang ana ing mobil iki uga lumayan sporty. [1]Semono uga feedback setir uga apik.[1]

Toyota Camry XV30 ing pasar montor tilas uga isih dadi mobil sedan kelas atas kang regane uga lumayan dhuwur. [1]Regane kurang luwih Rp 30-180 yuta, iki gumantung karo varian lan taun prodhuksiné.[1]

Toyota Camry ing Indonesia[sunting | sunting sumber]

Nalika tanggal 9 Februari 2010 kang kepungkur, Toyota Motor Sales, Amerika Serikat ngumumaké Safety Campaign kanggo mobil Toyota Camry kang dipasaraké ing tlatah Amerika Utara.[2] Kahanan iki amarga ana masalah rem ing mobil Totota Camry.[2] Ananging Toyota Motor Corporation (TMC) nerangaké yèn Toyota Camry kang dipasaraké karo PT. Toyota Astra Motor ing Indonésia ora ana hubungané karo recall kang dianakaké karo Toyota Motor Sales, Amerika Serikat.[2] Mulané Joko Trisanyoto kang dadi Direktur Marketing PT. Toyota-Astra Motor nalika iku nerangaké yèn konsumen kang nggunakaké Toyota Camry ora prelu khawatir nggunakaké mobil iki.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i (id)autobildindonesia.com(dipunundhuh tanggal 6 Agustus 2011)
  2. ^ a b c d (id)toyota.co.id(dipunundhuh tanggal 6 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Toyota_Camry&oldid=832127"