Toy Story 3

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Toy Story 3

Poster layar jembar ofisial
Sutradara Lee Unkrich
Produser Darla K. Anderson
John Lasseter (Èksekutif)
Nicole Paradis Grindl (Wakil)
Panulis Scenario:
Michael Arndt
Crita:
John Lasseter
Andrew Stanton
Lee Unkrich
Paraga Tom Hanks
Tim Allen
Joan Cusack
Ned Beatty
Don Rickles
Michael Keaton
Wallace Shawn
John Ratzenberger
Estelle Harris
John Morris
Jodi Benson
Laurie Metcalf
Blake Clark
Whoopi Goldberg
Musik déning Randy Newman
Panyunting Ken Schretzmann
Studio Pixar Animation Studios
Distributor Walt Disney Pictures
Tanggal rilis 18 Juni 2010 (2010-06-18)
Durasi 103 menit
Negara Flag of the United States
Basa Inggris
Anggaran $200 million[1]
Bathi reged $634,420,787[1]

Toy Story 3 iku sawijining film animasi komputer 3D saka Amérika Sarékat prodhuksi Pixar Animation Studios lan dirilis ing bioskop déning Walt Disney Pictures tanggal 18 Juni 2010. Film iki yaiku nomor katelu saka séri film Toy Story. Ing film iki dicritakaké menawa sang protagonis carita, Andy, umuré wis 17 taun.

Para paraga sadurungé uga mèlu ngisi swara film iki, kayata Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Jodi Benson, R. Lee Ermey, John Morris, lan Laurie Metcalf.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Toy_Story_3&oldid=826985"