Tompaso, Minahasa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tompaso

Peta lokasi Kecamatan Tompaso
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Minahasa
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tompaso iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Minahasa provinsi Sulawesi Lor.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Minahasa
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tompaso,_Minahasa&oldid=172147"