Remboken, Minahasa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Remboken

Peta lokasi Kecamatan Remboken
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Minahasa
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | Owah sumber]

Kecamatan Remboken iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Minahasa provinsi Sulawesi Lor.

Desa/Kelurahan[sunting | Owah sumber]

Bali menyang: Kabupaten Minahasa