Tlaga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tlaga

Tlaga iku banyu (tawar utawa asin) sing kaakumulasi ing sawijining papan sing cukup wiyar, sing bisa dumadi amarga lumeré gletser, ilènan kali, utawa amarga anané tuk banyu. Padatan tlaga bisa dinggo minangka sarana rekreasi, lan olahraga.

Jeneng Telaga Ing Indonesia[sunting | sunting sumber]

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tlaga&oldid=815434"