Tintin lan Milo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Tintin lan Milo
Comic image missing.svg
If this infobox is not supposed to have an image, please add "|noimage=yes".
Informasi Umum
Penerbit Flag of Belgium.svg Casterman
Flag of Indonesia.svg Indira, Gramedia
Ketok pertama kali ing Le Petit Vingtième (Tintin ing Tanah Sovyet) (10 Januari, 1929)
Pencipta Hergé
Informasi ing njero carita
Jeneng lainnya (fr) Tintin et Milou
Karakter Tintin duwene fisik sing kuat, ulet lan pinter ngrampungi masalah. Milo iku kirik sing lumayan pinter, lan duwé loyalitas kang dhuwur tenan marang tuané.

Tintin lan Milo (ing basa Prancis-é, Tintin et Milou) iku tokoh fiktif ing serial komik Pedhalangan Tintin sing digambar lan ditulis déning kartunis saka Belgia, Georges Remi, utawa luwih dikenal kanthi jeneng Hergé. Dhèwèké kuwi wartawan enom sing tansah dikancani kirik setyané, Milo lan lunga menyang ngendi waé ing donya iki. Iki serial komik sing laris banget ing tanah Eropah lan mèh saindhenging dunia, utamané ing Belgia, Prancis lan Walanda.

Tintin[sunting | sunting sumber]

Catatan sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tintin_lan_Milo&oldid=816621"