Terorisme ing Indonesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Terorisme ing Indonesia arupa terorisme ing Indonesia sing dilaksanakake dening grup teror Jemaah Islamiyah sing magepokan karo al-Qaeda. Wiwit taun 2002, sawetara "target negara Kulon" wis diserang. Korban sing tiwas lan tatu yaiku turis mancanegara lan uga pedunung Indonesia. Terorisme ing Indonesia diwiwiti taun 2000 kanthi kedadeyan Bom Bursa Efek Jakarta, sabanjure papat serangan gedhe liyane, lan sing paling gedhe yakuwi Bom Bali 2002.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]