Subspesies

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Subspesies ing KamusWiki.

Ing zoologi, lan uga ing cabang biologi liyané, subspesies iku peringkat takson kang arupa subordinat saka spesies. Subspesies iku grup taksonomik kang sithik kapisah saka spesies utama. Karakteristiké asalé saka owah-owahan kang dumadi utawa évolusi amarga distribusi geografikal utawa isolasi saka spesies utama. Subspesies uga bisa dideskripsiaké diversifikasi spesies utama.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Subspesies&oldid=813711"