Stari Most

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stari Most

Stari Most (Jawa: Kreteg Lawas) iku sawijining kreteg saka jaman Ottoman abad kaping 16 sing dumunung ing kutha Mostar, Bosnia-Herzegovina lan ngretegi Kali Neretva saha nyambung rong bagéyan kutha. Kreteg lawas iki madeg 427 taun nganti dijeblugaké ing 9 November 1993 nalika Perang Kroasia-Bosnia. Sawisé iku kreteg iki dibangun manèh lan diresmèkaké ing tanggal 23 Juli 2004.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stari_Most&oldid=830123"