Sirkuit Paul Ricard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sirkuit Paul Richard

Cithakan:Motorsport venue

Sirkuit Paul Ricard inggih punika lintasan balap otomotif ingkang dipunbangun ing Le Castellet, caket Marseille, Perancis, taun 1969 kanthi pendanaan saking raja minuman keras èksèntrik Paul Ricard, ingkang nyiptakaken unjukan ingkang nama Pernod Ricard. Ricard mbangun kanthi tantangan babagan penggambaran kados mbangun sawijining margi bebas hambatan.

Kanthi fasilitas inovatif lintasan punika dipunsebut minangka sirkuit paling aman ing donya nalika punika. Sirkuit punika gadhah 3 kemungkinan lintasan, sawijining taman industri raksasa, lan sawijining landasan pacu. Kanthi kombinasi ingkang trep kaliyan cuaca ingkang mesthi apik ing Perancis Selatan, lan landasan pacu, lintasan punika populèr sanget kanggé uji coba musim dingin.

Lintasan sajataosipun dipundominasi kanthi Mistral Straight sadawaning satunggal mil ingkang dipundhèrèki kanthi tikungan kecepatan inggil Signes.

Sirkuit punika dipunbikak taun 1970 kanthi balap mobil 2 liter. Wonten ing dékade 1970an lan 1980an lintasan punika ngasilaken sapérangan pembalap paling paik Perancis wonten ing masanipun, lan sapérangan wekdal ngawontenaken Grand Prix Formula Satu Perancis wonten ing katha kesempatan, kanthi event kapisanan wonten ing taun 1971.

Sasampuning Ricard séda, sirkuit punika dipun sadé dhateng Excelis, sawijining parusahan kagunganipun promotor formula 1 Bernie Ecclestone, taun 1999. Wiwit wekdal punika sirkuit punika dipunbangun malih minangka sirkuit test masa ngajenng. Wekdal punika sirkuit punika dipunsebut minangka Paul Ricard High Tech Test Track (Paul Ricard HTTT).

Lintasan[sunting | sunting sumber]

Lintasan punika gadhah jalur lurus dawa Mistral (1.8 km) lan desain lintasan khas. Lintasan punika ugi boten umum amargi dipunbangun ing plato, lan rata sanget. Dawaning lintasan penuh inggih punika 3.610 mil (5.8 km). Wonten ing taun 1986 lintasan dipunmodifikasi kanthi ngirangi jarakipun. Lintasan ingkang langkung cekak punika dipunkenal minangka GP short circuit kanthi dawa 2.369 mil (3.8 km). Lintasan punika maringi 179 kemungkinan lintasan kanthi konfigurasi dawa wiwit 826 dumugi 5,861 meter[1]. Amarggi punika kathah tim migunakaken sirkuit punika saperlu ngawontenaken uji coba.

Lintasan kondhang kanthi runoff area kanthi motif garis biru cemeng ingkang dipunkenal minangka zona biru, ingkang dipunginakaken kanggé nggantosaken jebakan pasir ing sirkuit sanès. permukaan jalur punika ksusun saking campuran aspal lan tungsten.[2] Menawi bagéyan punika boten sageg mandhegaken kendaraan, wonten ugi zona merah, ingkang langkung abrasif, ingkang damel kendaraan kedah mlebet pit menawi kaléwat dhateng zona kasebut saperlu gantos ban. Kejawi punika kanggé pager pembatas gantosing pager ban, dipunginakaken Tecpro barrier.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Tracks and facilities - Official website
  2. ^ a b Paul Ricard High Tech Test Track, The Marshal: Incorporating Rescue & Resuscitation, April 2007 (Issue 21)

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Sirkuit Paul Ricard ing Wikimedia Commons.

Cithakan:Formula One circuits