Siemens S45

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Siemens S45i

Siemens S45 (dikenalake taun 2001) yaiku henpon saka Siemens Mobile kang sepisanan nduweni fasilitas GPRS kanggo koneksi data lan internet, kanthi migunakake jaringan GSM-900 lan GSM-1800.

Henpon ii nduweni memori internal 360KB kang bisa digunakake kanggo nyimpen werna-werna file, kayadene memori umume. Kanggo sesambungan karo komputer, henpon iki bisa migunakake kabel data lan infrared.

Sabanjure, uga ana seri S45i kang nduweni tambahan fasilitas E-mail client.

Technische Daten[sunting | sunting sumber]

Kenngröße Daten
Funknetz GSM Dualband 900/1800 MHz
Maße 109 x 46 x 20 mm
Gewicht 91 g
Display-Auflösung 101 x 80 Pixel, schwarz-weiß
Display-Farbtiefe 2 Farben
Akkulaufzeit 300 h (Standby)
6 h (Gespräch)
Betriebssystem Siemens-spezifisch
GPRS Class 10 (2 Tx / 4 Rx)
Schnittstellen IrDA, seriell
Besonderheiten 4 Spiele, Sprachwahl, T9, Sync-Software, WAP-Browser

Seri kang saemper[sunting | sunting sumber]

Siemens Mobile uga ngetokake seri liya kang saemper karo S45, yaiku :

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Siemens_S45&oldid=834322"