Shia LaBeouf

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Shia LaBeouf
Flickr - nicogenin - Transformers 2, Megan Fox ^ Shia Labeouf.jpg
Asma wiyosan Shia Saide LaBeouf
Miyos 11 Juni 1986 (umur 27)
Flag of the United States.svg Los Angeles, California, AS
Taun aktif 1998-saiki

Shia Saide LaBeouf (lair ing Los Angeles, Amerika Serikat, 11 Juni 1986; umur 27 taun dheweké kuwi aktor Amerika Serikat kang tau dadi pamenang Daytime Emmy Award lan pelawak, Shia Saide LaBeouf, lair ing kutha Los Angeles, Amerika Serikat.[1] dheweké aktor Amerika Serikat pemenang Daytime Emmy Award kang berprofesi dadi pelawak barang, lan mulai terkenal ing serial Disney Channel Even Stevens.[1]

Shia LaBeouf tau njalin hubungan karo Cina Breznertahun 2004 hingga 2007. banjur njalin hubungan maneh karo Carey Mulligan wiwit musim panas tahun 2009. lan berakhir ing wulan Oktober 2010.[1]

Putra tunggal saka Jeffrey LaBeouf lan Shayna Saide iki milih urip karo ibuné wektu wong tuwane cerai, ngawali karir dadi stand-up comedian banjur tumunu peran ing serial televisi EVEN STEVENS.[1]

Filmografi[1][sunting | sunting sumber]

Film[sunting | sunting sumber]

  • 1998 CHRISTMAS PATH
  • 1998 MONKEY BUSINESS
  • 1998 BREAKFAST WITH EINSTEIN
  • 1999 FREAKS AND GEEKS
  • 2001 HOUNDED
  • 2002 TRU CONFESSIONS
  • 2003 THE BATTLE OF SHAKER HEIGHTS
  • 2003 CHARLIE'S ANGELS: FULL THROTTLE
  • 2003 THE EVEN STEVENS MOVIE
  • 2003 DUMB AND DUMBERER: WHEN HARRY MET LLOYD
  • 2003 HOLES
  • 2004 I, ROBOT
  • 2005 GREATEST GAME EVER PLAYED
  • 2005 NAUSICAÄ OF THE VALLEY OF THE WIND
  • 2005 CONSTANTINE
  • 2006 BOBBY
  • 2006 GUIDE TO RECOGNIZING YOUR SAINTS
  • 2007 DISTURBIA
  • 2007 SURF'S UP
  • 2007 TRANSFORMERS
  • 2008 INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL
  • 2008 EAGLE EYE
  • 2009 TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN
  • 2009 NEW YORK, I LOVE YOU
  • 2010 WALL STREET: MONEY NEVER SLEEPS
  • 2011 TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON
  • 2012 THE WETTEST COUNTY IN THE WORLD

Serial Televisi[sunting | sunting sumber]

  • 1998 CAROLINE IN THE CITY
  • 1999 JESSE
  • 1999 SUDDENLY SUSAN
  • 1999 TOUCHED BY AN ANGEL
  • 1999 THE X-FILES
  • 2000 ER
  • 2000 FREAKS AND GEEKS
  • 2000–2003 EVEN STEVENS
  • 2001 THE NIGHTMARE ROOM
  • 2002 THE PROUD FAMILY

Shia LaBeouf Tolak '127 HOURS' lan 'SOCIAL NETWORK' cukup populer sakwisé mbintangi macem-macem film box office, kaya TRANSFORMERS lan INDIANA JONES, ananging Shia LaBeouf kecewa. Pasale, Shia ngaku tau nolak film-film gedhi kanggo menuhi idealismené[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e (id)Shia Saide LaBeoufdipununduh tanggal 20 Juni 2011
  2. ^ (id)Berita Shia Saide LaBeoufdipununduh tanggal 20 Juni 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Shia_LaBeouf&oldid=831425"