Sergey Lavrov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sergey Lavrov
Sergey Lavrov

Isih Mengku jabatan
Miwiti Mengku jabatan 
9 Maret 2004
Perdhana Mentri Mikhail Fradkov
Viktor Zubkov
Vladimir Putin
Pejabat sadurungé Igor Ivanov

Lair 21 Maret 1950 (umur 64)
Moskow, Uni Sovyèt

Sergey Viktorovich Lavrov (Basa Rusia: Серге́й Ви́кторович Лавро́в, lair ing Moskow, 21 Maret 1950; umur 64 taun) iku Mentri Manca Negara Rusia. Sadurungé Sergey iku duta besar Rusia kanggo PBB saka taun 1994 tekan taun 2004. Sergey isa wicara mawa basa Rusia, Inggris, Prancis lan Sinhala[1].

Kauripan pribadi[sunting | sunting sumber]

Sergey Lavrov palakrama lan duwé putri sing jenengé Ekaterina. Hobi Sergey iku main gitar lan nulis lagu lan puisi. Dhèwèké seneng olahraga lan uga sawijining perokok abot.[2][3]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Sergey Lavrov ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sergey_Lavrov&oldid=831130"