San Sebastián

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pojok kutha San Sebastián

San Sebastián kuwi kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Pedunungé ana 182.930 jiwa (2005). Kutha iki jembaré 60,89 km² lan kanthi kapadhetan 3.004 jiwa/km². Kutha iki dunungé ing wilayah otonomi Pais Vasco.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

The Cathedral
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab San Sebastián ing Wikimedia Commons.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=San_Sebastián&oldid=819974"