Samuel Morse

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Samuel Morse (1791-1872)
Samuel F.B. Morse

Samuel Finley Breese Morse (lair ing Charlestown, Massachusetts, Amérika Sarékat, 27 April 1791 – tilar donya ing New York City, New York, Amérika Sarékat, 2 April 1872 kanthi umur80 taun) iku penemu asal Amérika Sarékat. Morse uga pelukis, nanging luwih misuwur saka penemuan telegraf listrik. Bebarengan karo asistèné Alexander Bain Morse nyiptakaké alfabet mligi kanggo telegraf, sing diarani kode Morse.[1]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Morse, www.pramukanet.org. Diundhuh tanggal 22 Maret 2011.
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Samuel_Morse&oldid=829791"