Sandi morse

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sandi Morse

Sandhi Morse yaiku salah sawijining kode kang ana ing Pramuka.[1] Sandi morse ditemukake dening wong Amerika kang jenenge Samuel F.B. Morse.[1]Sanhdi Morse ditemukake dening Samuel F.B. Morse ing taun 1837.[1].Sandhi morse dinggo ing kabeh negara kanthi aturan kang padha.[2] Piranthi kanggo sandhi morse bisa awujud sempritan, kukus, telegraph, lampu, lan liya-liyane.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c [1] (diakses pada tanggal 22 Maret 2011)
  2. ^ a b [2] (diakses pada tanggal 22 Maret 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sandi_morse&oldid=829757"