SIL

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

SIL International (wiwitan jenengé Summer Institute of Linguistics) iku sawijining organisasi ngèlmiah Kristen nirlaba sing tujuan utamané nyinaoni, ngembangaké lan ndhokumèntasèkaké basa-basa sing kurang dikenal jroning upaya nybar kawruh linguistik, nyebar kamampuan waca-tulis ing donya lan mbantu perkembangan basa minoritas. SIL International nyadiakaké sumber daya jroning panelitèn basaliwat Ethnologue.com.

Kodhe SIL[sunting | sunting sumber]

SIL nandhani saben basa kanthi kodhe telung aksara, contoné:

Daftar pepak bisa dideleng ing http://www.ethnologue.com/codes/#downloading

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SIL&oldid=822490"