Richard Holbrooke

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Richard Holbrooke

Richard Charles Albert Holbrooke (24 April 194113 Desember 2010) iku sawijining pulitikus saka Partai Démokrat lan diplomat kawakan Amérika Sarékat. Dhèwèké misuwur déné karyané ing manten Yugoslavia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Richard_Holbrooke&oldid=829138"