Rawe-rawe rantas malang-malang putung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Paribasan iki tegese, "apa-apa sing ngalang-ngalangi ing don (patujon), kudu dibabad entek."

Paribasan iki jare tau dilarang, amarga dadi semboyane PKI.