Pulo Bangka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pulo Bangka iku sawijining pulo sing dumunung ing sisih wétan Sumatra, Indonesia lan klebu jroning wilayah propinsi Kapuloan Bangka Belitung. Populasiné ing taun 2004 ana 789.809 jiwa. Jembar pulo Bangka yakuwi 11.693.54 km².

No Kabupaten/kota Ibu kutha Jembar wilayah Kecamatan Desa Kelurahan Pedunung
1 Bangka Sungailiat 2,950.68 8 60 9 231,793
2 Bangka Kulon Mentok 2,890.61 5 53 4 140,323
3 Bangka Tengah Koba 2,155.77 4 39 1 129,469
4 Bangka Kidul Toboali 3,607.08 5 45 3 147,039
5 Pangkal Pinang Pangkapinang 89.40 5 35 147,039
Total 5 11,693.54 27 197 52 789,809

Data BPS Propinsi Bangka-Belitung 2004

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Bangka&oldid=815852"