Program Apollo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lencana dari Program Apollo

Program Apollo iku sarangkéyan misi jaban angkasa mawa awak sing diayahi déning Amérika Sarékat (NASA) migunakaké pesawat antariksa Apollo dan roket Saturn, sajroning taun 1961-1975. Program iki didedikasikan kanggo gegayuhan (saka pocapan misuwur Presiden Amérika Sarékat John F. Kennedy) "ndharataké manungsa ing Bulan lan bali menyang bumi kanthi slamet " sajroning dekade 1960-an. Gegayuhan iki direngkuh déning misi Apollo 11 ing sasi 1969.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Program_Apollo&oldid=821480"