Plankton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Fotomontag organisme plankton

Plankton yaiku organisme mikroskopis yang ngambang bebas ing arus segara lan banyu liane. Plankton ana loro jinise yaiku kan kaya tanduran cilik disebut fitoplankton lan kang kaya kewan cilik disebut zooplankton. Tembung plankton asale saka basa yunani planktos kang artine keli.[1]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)Plankton
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Plankton&oldid=834926"