Zooplankton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Zooplankton yaiku salah sawijining jinis plankton organisme heterotrof (samangsa-mangsa bisa dadi detritivorus). Tembung "zooplankton" asale saka tembung basa yunani zoon kang artine kewan, lan planktos.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zooplankton&oldid=837642"