Fitoplankton

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kumpulan fitoplankton ing Atlantik Selatan (15 Februari 2006) didelok saka langit

Fitoplankton yaiku komponen autotrof plankton. Autotrof yaiku organisme kang bisa nggawe panganan dhewe kang arupa bahan organik kanthi direwangi energi kayata saka srengenge lan bahan kimia.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fitoplankton&oldid=834925"