Pierre Nkurunziza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pierre Nkurunziza.

Pierre Nkurunziza (Bujumbura, Burundi, 18 Desember 1963) iku mantan pamimpin pambrontak Hutu sing kapilih dadi presidhèn Burundi ing pamilihan ing parlemèn tanggal 19 Agustus 2005. Tindhakan iki dianggep kalangan amba dadi langkah kapisan kanggo mbubaraké perang sadulur sing suwéné wis 13 taun ing Burundi.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pierre_Nkurunziza&oldid=817338"