Phoenix, Arizona

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Phoenix iku ibu kutha lan kutha gedhé dhéwé ing negara bagéan Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki ndarbèni pedunung kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha sing gedhé dhéwé kaping 6 in Amérika Sarékat.

Tokoh saka Phoenix[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Phoenix,_Arizona&oldid=833526"