Phaeophyta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Macrocystis pyrifera

Phaeophyta iku uga kasebut Ganggang soklat. Ganggang soklat iku kalebu golongan Protista mèmper tanduran kang umumé duwé sèl akèh utawa multisèlulèr kang duwé pigmén soklat (fukosantin) kang dhominan. Ganggang soklat uga duwé klorofil a lan klorofil b.


Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Phaeophyta&oldid=831654"