Peter O'Toole

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peter O'Toole

O'Toole in a screenshot for A White Lion (1968)
Lair 8 Agustus 1932
Connemara, Irlandia
Pati 14 Desember 2013 (umur 81)
London, England
Pakaryan Actor

Peter Seamus Lorcan O'Toole [1][2](lahir 8 August 193214 December 2013) yakuwi aktor saka Irlandia, nanging gedhe ing Inggris.[3] Dheweke kuliyah ing Royal Academy of Dramatic Art. Sadurunge mlebu ing donya filem ing taun 1959, O'Toole miwiti minangka aktor teater lan diakoni minangka aktor spesialis pemeran drama Shakespeare kanggo grup teater Bristol Old Vic lan English Stage Company.

Sander lair tanggal 8 August 1932 ing tlatah Connemara, Irlandia. Sander nikahi Sian Phillips ing taun 1959s. Panjenengané ndhuweni telu putra.



Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Peter O'Toole ing Wikimedia Commons.

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Peter O'Toole, Esq Debrett's Limited. 2013; Diakses 22 Oktober 2013
  2. ^ O'Toole, Peter, Loitering With Intent, London: Macmillan London Ltd., 1992, p. 10
  3. ^ "Peter O'Toole (Irish actor) – Britannica Online Encyclopedia". Britannica.com. 2 August 1932. http://www.britannica.com/EBchecked/topic/434767/Peter-OToole. Retrieved 12 June 2012.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Peter_O%27Toole&oldid=877579"