Pedhes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dagangan lombok pedhes ing Houston, Texas

Pedhes yaiku salah sawijining rasa saka ilat, biasané padha karo rasané lombok utawa rasa panas palsu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pedhes&oldid=833859"