Paredèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Khanan paredèn ing ing wayah surup

Paredèn yaiku salah sijiné wilayah utawa ara-ara kang dhuweni dumung anané lemah luwih dhuwur saka lemah kang ana ing sakubenge serta dhuwuré kang luwih pendek saka wardi.Ing basa Indonésia kasebut perbukitan. Paredèn uga awujud jembar ara-ara kang ombo lan dawa lan dhuweni puncuk kang ndhuweni ciri kayata anak gunung.Miringé (curam) utawa ing topografi paredèn bisa nemukake ing bagean salah sijinè dhaerah kang ledok.


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Paredèn ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paredèn&oldid=830163"