Panté Sanur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Suasana ing Pante Sanur

Panté Sanur yaiku pangonan utawa tlatah kanggo pelancongan pariwisata kang misuwur ana ing pulo Bali. Tlatah sanur dumunung ing sebrang Wétan kutha Denpasar, ibukutha Bali. Sanur dumunung ing Kutha Denpasar.

Panté Sanur utamané dadi lokasi olahraga selancar (surfing). Ombak panté Sanur wis misuwur ing kalangan wisatawan mancanegara. Ora adoh saka pesisir ana uga lokasi wisata nyilem lan snorkeling.

Sumber: Sunrise di Pantai Sanur http://www.tujuanbali.com/daerah-wisata-denpasar/95-sunrise-di-pantai-sanur.html

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panté_Sanur&oldid=830651"